Maaliskuu

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Mulla on ikävä sun iholle
vierelle
huulille
Anna mun päästä sun lähelle
tuu tänne
peiton alle

Annetaan päivien valua ohi
tuntien
sut tässä
eletään näissä
´tässä hetkessä`

Annetaan ajalle uusi merkitys
meidän lämpö
sinä, mun vierellä
ihan lähellä

Aamu aurinko valaisee ikkunasta
herään, tuun lähelle
saman peiton alle

Olet tämä kuumuus
sun kosketus
jokapuolella

Katse silmissäsi
olen edessäsi

Enkä palaa enää takaisin aikaan
siihen kaikkeen, mitä kutsutaan
kiireeksi
työksi
arjesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot