Kevät

Runoilija lumino

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voiko aika korjata rikkinäisen mielen?
 

Katson sinua nukkuvaa
ja mitä haluat
saat

ihan mitä vain

Missä olet nyt
mitä koet

vihreän vilttini syleilyssä

Tulen sinne tuomaan minut
että kevään saapuessa sinulla olisi enemmän

Kaikki sateet olisin suojanasi

Vasta herättyäsi, huomaat minun lähteneen
ja vain hetki sitten olin vierelläsi
hetki sitten oli vielä

kevät

Jos ikuisuus on elämä kanssasi
miten kauan se kestääkään

palaan luoksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot