Harmaa sateenkaari

Runoilija enyil

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järki ja tunteet - Jane Austen
 

Sataa

Haluan lähteä ulos ja miettiä
surullisia asioita

Haluan tuntea katkeruutta ja sääliä,
murehtia menneitä ja pukeutua draamaan

Haluan sateen sekoittuvan kasvoillani kyyneliini
yksinäisyyden ylistyksessä
itsesäälin ilonpidossa,
harmaassa sateenkaaressa

Tunnen olevani onnellinen
sillä tiedän tulevan
tiedän mustarastaiden pian laulavan

Ilma on jälleen helppo hengittää
maa huokaa ja hengittää kanssani
elämä virtaa molemmissa meissä raukeasti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot