Peura

Runoilija enyil

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järki ja tunteet - Jane Austen
 

Kuljen junaradan yli joka päivä
monesti yöllä,
kun taulutkin jo nukkuvat.
Näen rataa pitkälle molempiin suuntiin,
varoitusvalot jo kaukaa asemalta.

Peuran koivilla loikin yli raiteiden
tunnen tien, varmat askeleeni.
Sanasi tekevät niistä kepeät,
tekosi saavat sydämeni laukkaamaan.

Tänä yönä olivat tekosi hatarat,
sanasi saippuakuplia
Ennen ne lensivät syvälle sydämeeni
linnun lailla

Nyt ne olivat koreita kuplia
typötyhjiä sisältä
Kuljen junaradan yli joka päivä

Tänä yönä en väistänytkään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot