Paperinukke

Runoilija enyil

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järki ja tunteet - Jane Austen
 

Teen sinusta paperinuken,
nivelillä varustetun.
Sovitan eri tilanteisiin
Otan vaatteistasi mallia ja
leikkaan palasta paperia.
Sopisitko kuvioihini?

Koitan taustaa erilaista vasten,
viereen mun ihmisten.
Sovitko rinnalle sukulaisten,
isän kanssa iltaa istumaan?

Selite: 
Alkuperäinen runo on kirjoitettu 12.3.2014
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alkuosa toimii kivasti, loppuosa vaatii ehkä vielä jotakin...?

 

Käyttäjän kaikki runot