Takatalvi tappoi mustarastaat

Runoilija enyil

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järki ja tunteet - Jane Austen
 

Luulin jo kevään koittavan
kuulin mustarastaan laulavan
Luulin uuden vaiheen saapuvan
elon ihanan alkavan.

vaan hiipi halla,
pakkasen purema
veti lumipeiton korviin asti
takatalvi meidät kauemmaksi

Tappoi mustarastat
mykisti toivon tuojat
hautasi unelmat routaan,
jäädytti ajatukset armaat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot