Elämä Lautojen Varassa I

Runoilija piikkilankaan kääritty sydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ei kuole, se vain jättää meidät.. me siinä kuolemme..
 

Minä tapoin
siinä makasit
kuolleena
ja
oma elämäni
oli lautojen varassa.

Minä tapoin
se on metafora
tapoin tunteen
olet poissa
ja minä laiturilla
odotan

sydämeni on piilotettu konepellin alle
ja laudat narahtavat allani

haaveissani rikon sielunpeilisi haarukalla
leikkaan siipesi
mutten voisi.. en voisi koskaan
ja laudat narahtelevat taas
muistuttaen olemassa olemattomuudestaan

toivon
ei pelkään
ettei niitä olisi
ne narisevat minulle lohdutuksensa
sulkevat syleilyynsä
kunnes pettävät
ja kylmä musta vesi peittää minut
tukehdun

Selite: 
lyyrinen pahoinpitely(kö?) en tiedä, mutta ahdistus on voitettava!
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa

pidin

todellakin pidän tyylistäsi kirjoittaa!

runostakin pidin

 

Käyttäjän kaikki runot