Elämä Lautojen Varassa V

Runoilija piikkilankaan kääritty sydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ei kuole, se vain jättää meidät.. me siinä kuolemme..
 

Heräsin
keitän kahvit
poltan yhdeksättä savuketta parvekkeella
mollikka tervehtii minua pilvien raosta

En mainitse sinua edes sivulauseessa
Olet kuollut ja tällä kertaa se on totuus

Vedän jalkaani kulahtaneet verkkarit
astun kenkiini
huuhtelen kuppini
Kävelen
ja kävelen
"käveleminen ei ole sauvojen heiluttelua vaan metafyysisiin mittoihin kasvava vastarinnan teko!

Lenkkeiltyäni
aikani
saavun kotiini
teen voileivän jonka päällä on:
1 siivu kinkkua
2 siivua juustoa
1 salaatinlehti
½ tomaatti

leivän kanssa juon maitoa
ja katselen ikkunasta, kuinka tuuli lennättää tyhjää muovipussia
joskus minua ympäröi niin paljon kauneutta, että melkein pahkahdun.

Selite: 
Olen valmis, sulkekaa ikkuna perässäni :)
Kategoria: 
 

Kommentit

hehe täähä on vähä ku mun perus normi päiväst :D

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot