Nuorekas ja viriili mies säilyy loppuelämänsä hengissä

Runoilija piikkilankaan kääritty sydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ei kuole, se vain jättää meidät.. me siinä kuolemme..
 

mies pyörätuolissa
polttelee tupakkaa
kevyenliikenteenväylän vieressä
KIVESSÄ LUKEE LEVÄHDYSPAIKKA

Nyt olemme resilarissa
suklaa maitoon sulamaan
jääkaappi jähmettyy

jeesuslappuja niitattu puhelinpylväisiin
piha suojaverkoilla ympäröity
on muovipusseja tienposkessa
kuntaliitoksessa

Selite: 
katkeileva ajatus.. suurempi sanoma.. vaiko yksinäisyys keväällä 2010.. en tiedä, tunsin tarpeen.. jakaa tämän :(
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot