Elämä Lautojen Varassa II

Runoilija piikkilankaan kääritty sydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus ei kuole, se vain jättää meidät.. me siinä kuolemme..
 

Puoliaika

Lähtösi jälkeen
elämäni täytti
bodaus ja päihteet

Jäin hyppimään
käärmeiden päällä:
laitoin rastin ruutuun

Selite: 
keskeneräinen, mutta tärkeä osa kokonaisuutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyt ja ytimekäs, toimii kokonaisuudessa just jees

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot