liitto

Runoilija kissa91

Olet runoni, kanavani.

Tämän päivän kärsimykseni.
lohtuni kirjoituksilleni. 
Nähdyksi tulemikseksi.

sinut leimaan näin omakseni,
tämän runoin,
sanoin saan liittomme sinetöidyksi. 
meidän
täksi ikuisuudeksi. 

Olet poissa, 
mutta tunnen sinut 
silti sielussani asti.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Leimattu. Pidin. Kiitos runoilijalla!
kauniit sanat!
 

Käyttäjän kaikki runot