eri kielillä puhun

Runoilija kissa91

Eri kielillä puhun. En sinun kieltä mä tunne ja epämukavaksi itseni puen. Emme tunne toistemme sanoja. Multa irtoaa vain rakkaudellista helinää. Sä et rakkautta tunne. Mut ei sun tarvitse tuntea, mä valitsin sut ja sun kielen et ne oppisin tuntemaan. Sun kieli oli kumminkin mahdoton. En koskaan opi rakkaudettomuuden kieltä ja mun on ihan turha lähtee toivomaan et me samaan  instrumenttiin koskaan tultais kuulumaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

loistavaa kerrontaa

pidin paljon
Todella sykähdyttävä teos. Rakkaudettomuuden kieli ei taida pitkälle kantaa.
 

Käyttäjän kaikki runot