teollisuusalue

Runoilija kissa91

Melkee täyskuu kirkkaana taivaalla, valoisassa taivaalla yhdessä aurongon kanssa sovussa. Aurinko ei kirkkaalla auringon valollaan kadota kuuta, tarkoitettuna yöhön.

Vaan antanut tilaa kuulle.

Hetkessä pilvet peittävät sen. Taivas on ristiriitainen pilvien kanssa.
Puhtaan vaaleat lumenhattarat, jotka muistuttavat lumirinnettä vei meidän ihmisen tuottamat ongelmajätteet pilven muotoon naamioituneena, 

sadepilvinä.

Kunnes sekunneissa ettei heränneen sielun totuutta ajatellut että se huomaisi ja totuutta kirjoittaisi.

olen teollisuusalueella meren ja syysillan tuulen ympäröimänä, silti suojassa. Minä joka aina olen jäässä, annan neuleeni, annan takkini.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen on runosi myös tunnelmaltaan.
joo toi tunnelma oli aika eeppinen! 🤩 olin tosiaan teollisuusalueella. Runokuun näytelmässä :) ja oli aika hyisevä syysilma ..
 

Käyttäjän kaikki runot