tie

Runoilija kissa91

istun aamu bussissa, mutta piirrän mielessäni afrikan mantereet. Ihastelen,Tutkin tekstejä, , ihmetteln autoja. Tuntemattomalla tiellä, matkalla tuntemattomaan.

Olen siellä, missä mieleni minut piirtää.

Voin luottaa vaik en tiedä, vihdoin pimeys väistyy tieltä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin aina tulee uusia aamuja, jolloin voi aloittaa uudestaan <3 
Tämä on ihana!  Olla siellä mihin mieli piirtää, sykähdytti kovasti paljon  :)
 

Käyttäjän kaikki runot