Vihaa, rakkautta, katkeruutta.

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Kylmyys, Ikävä, Tuska
Ne valtaavat sydämeni

Älä tule lähelle!

En anna koskaan anteeksi!

En pysty unohtamaan.
En pysty nukkumaan.
En pysty edes itkemään.

Älä koske minuun koskaan enää.
Älä soita minulle enää milloinkaan.

Rakkauskin voi nöyrtyä
Kun viha painaa sen kuoliaaksi.

Anteeksi voit anella
Rakkautta voit vannoa

Älä silti pyydä luottamaan!

Mutta on minun onneni:
Pääsin eroon sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot