Muistoja..

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Joskus öisin kun en saa unta,
Katselen ikkunasta ulos ja muistelen kaikkea.
Sitä kaikkea rakkautta jota olen saanut
Sitä kaikkea mitä olen menettänyt.
Koitan ratkaista arvoituksia mielessäni
Yritän saada selville miksen osaa rakastaa
Silloin kun olisi sen aika.
Yritän ymmärtää sitä
Miksi sydän ei anna periksi
Vaikka koko maailma olisi kaatumassa.
Muistan miten joskus riitelimme
Häivyit paikalta, jätit mut itkemään.
Kun lähdin menemään, jätit mut.
Yöllä silti saapui puhelimeen viesti
"Kulta älä jätä mua. Tajusin vasta et kuinka paljon rakastan sua!"
Niinhän minäkin rakastin
Vielä kauan jälkeen kun sä olit kadonnut.
Muistan vieläkin jokaisen suudelman
Jokaisen kosketuksen
Ja jokin palaa vieläkin sydämessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot