Rakkauteni

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Näen taas silmäsi
Jotka katsovat syvälle silmiini
Tunnen kätesi ympärilläni
Tuomasi ruusut tuoksuvat pöydälläni.
Toit minulle jotain paljon suurempaa
Kuin kauniin punaiset ruusut.
Toit sydämeeni rakkauden
Lämmön sisälleni.
Suudelmasi ovat niin pehmeitä
Turvallisia.
Olet paljon enemmän kuin kukaan ikinä ennen
Annat minulle koko ajan enemmän
Rakastan sinua hetki hetkeltä enemmän.
Ikävä polttaa sisälläni
Vaikka vasta olit lähelläni.
Pyydän sinulta rakkaani,
Älä koskaan ota minulta sitä pois
Jonka olet minulle antanut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.. Viimeiset rivit ovat ihania "älä koskaan ota minulta sitä pois jonka olet minulle antanut". Se on tärkeää. :)

 

Käyttäjän kaikki runot