Tähtimatto

Runoilija Kärsimyskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just one moment, Can change everything
 

Kylmää lunta
Valkoista

Jonainen sanasi
Valheesi
Valkoista

Kyyneleitäni
Pimeänä yönä
Varjoja

Ilma täynnä ahdistusta
Tuskaa
Kaipausta

Sinä satutat
Annoin anteeksi.

Minä rakastin
Petit.

Muistoja
Kyyneleitä
Pakkasessa
Tähtimaton alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, mutta hirviän kaunis runo.

kiva lyhyeksi runoksi:>
viimeinen kappale oli ihana

 

Käyttäjän kaikki runot