Uhmaa ja harhaa.

Runoilija Sparklygreen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka ajatukset ovatkin puutteellisia / eikä sanoihin voi luottaa / ajattelen sanani runoiksi / ja totuus on hämmästyttävän lähellä
 

Uhmaa.
Taas mä rakastuin.

Harhaa
kuin sen loppu taas

Haaveilen uuden
ja haavoitun

varovainen
hapuileva rytmi

älä unohda sitä tunnetta
vaikka mies joskus väsyneenä
ei jaksa enää hymyillä sulle

älä unohda sitä tunnetta
sitä
kun se mies hyppää lavalta pyytääkseen sua tanssiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot