masennus

Runoilija Sparklygreen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka ajatukset ovatkin puutteellisia / eikä sanoihin voi luottaa / ajattelen sanani runoiksi / ja totuus on hämmästyttävän lähellä
 

ohut silta
kimaltava valolanka
kiertyy
hiertyy

ehkä huomenna
ehkä huomenna
pimeä kuilu
on kotini ainoa

Oli minullakin ystäviä.
He kutoivat tuon langan.
Toivat elämää yksinäisyyteeni.
Ja minä rakastin heitä.

Tosissani rakastin.
Kerroinkin sen.


Unohdin missä olin.


ohuen siltani
katkaisin sanoillani
kiersin
hiersin

eikä huomenna
eikä koskaan
pimeässä kuilussani
ole elämää
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

realistista kuvausta masennuksesta

pidin

surullisen tuskainen runo. ystävät tuovat valonpilkahduksen, mikä katoaa sen samantien.
sydäntäraastavaa ja pimeää. kuitenkin kaunista.

Kipeän tuskainen runo, mutta tosiaan samalla kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot