Voi mitä teitkään.

Runoilija Sparklygreen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka ajatukset ovatkin puutteellisia / eikä sanoihin voi luottaa / ajattelen sanani runoiksi / ja totuus on hämmästyttävän lähellä
 

eräänä päivänä minulle hymyiltiin.

pysähdyin ja käännyin katsomaan
jatkoit matkaasi

tunsin sinut, tietenkin
mutta näin ensimmäistä kertaa

nyt kävelen jäljilläsi.

huutaisin odottamaan,
mutten usko
että pysähtyisit

ei sen väliä,
en käänny takaisin

Koska
herätit minut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistuin paljon kiitos!

Koskettava ja kaunis.
Tekee mieli lukea udestaan ja uudestaan. :D

 

Käyttäjän kaikki runot