pakkanen

Runoilija Sparklygreen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka ajatukset ovatkin puutteellisia / eikä sanoihin voi luottaa / ajattelen sanani runoiksi / ja totuus on hämmästyttävän lähellä
 

rakkauteni sinuun on pakkanen
kipeä ja kaunis

teit taas laulun
rakkaudesta jota ei hyväksytä
ja joka ei silti lopu

se voisi olla
minun kirjoittamani
sen pitäisi olla

en saisi toivoa että valehtelit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot