RANNALLA

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

Kesän lämpö ihoasi hyväilee
sulattelee
jäätä sydämessäsi
hyväilevä kesätuuli
huolesi vie mennessään
sukellat järveen
unohdat murheet
ne huuhtoutuu
rannalle lepäilemään
ja eikun rentoutumaan
ihana lämpö ihoasi hyväilee
hyvä niin

unelmiin vaivut suloisiin.......

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuon kokemiseen tarvitaan lämpöä. Kesäpäivä on harvinainen. Otat siitä kaiken irti. Hyvä näin.

 

Käyttäjän kaikki runot