päivätanssit

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

pyysit mukaan tansseihin
päivätansseihin
kesämekon puin
ja meikaten
punaa huuliin
laittaen

aivan rinnassa tykyttää
kyllä vanhakin
kaipaa säpinää
askelkin on taas kepeää
eikun tanssimaan
valssia siellä soitellaan
tyttöparina voidaan aloittaa
miehiä katsastaa
onko tuttuja
toiveita odottaa
tanssittajaa
senioritanssit nää
on mukavaa....

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot