JOUTSENET

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

Joutsenet
Valkeat
uiskentelevat
kaksin
poikue seuraa...
kauneutta
vailla vertaa
Joutsenet
kuninkaallista
ylvästä
on uiskentelu
lento joutsenten
Valkeat Joutsenet
lammen rannassa
uiskentelee
ihastellen heitä seuraillaan.......

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot