sydämeeni jäit elämään

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

mietin sinua
rakkaudeksi sen tunteen
sanoisin
mietin miksi elät vahvasti
sydämessäni
rakkaudeksi sen tunteen
sanoisin
sanon :rakastin ,rakastin
minä sinua virheinesi
lopulta sinä jätit minut...
piti minun kertoa:
niin paljon sydämeni syvyydestä...
sinun sairautesi !voimaisi uupui!
sinä lähdit ikuisuuteen...
muistoihin jäit elämään
rakkaudella:nuoruuden rakastettusi..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot