RAKAS JÄTTI

Runoilija Emilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjallisuus ja runot ovat lähellä sydäntäni...
 

Jätit viestin
Anna anteeksi!
Anna uusi mahdollisuus!
Tavataan!
En voi unohtaa!

Mitä vastaan miehelle?
Joka, itse jätti!
Meni toisen luo!
Sydämeen sattuu
rakastin häntä
sydämestäni.....

Vastaan viestiin
Rakastan sinua
Sydämeeni sattuu
sydämeeni sattuu
sinun tunteesi
eivät aidolta
kuulosta
sinun rakkaasi on toisaalla

etsin laastarin
kipuni lievitän
sydänsuruni
itkuni vaimenee
vuodet kuluu.....
voi, tätä puluu...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot