kesän alku

Runoilija Emily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003
Viimeksi paikalla: 6.2.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   as long as I want to  
つ ت つ

HORISONTTI EI OLE KAIKKI KAIKESSA (Loe)
 

Vaaleanpunainen
kesäkuun ensimmäisen päivän taivas,
suupielessä vielä
limemehun terävä maku,
sinun tuoksusi punaisella mekollani,
sokerirakeita hampaitteni välissä,
pitkä iltapäivä vielä mielessä.
milloinka sinä mahdat olla surullinen

Selite: 
muisto alkukesästä, ja hänestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen lause yllätti erikoista. Erilaista. Kaunista.

Viimeinen lause yllätti erikoista. Erilaista. Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot