taas tuli ikävä

Runoilija Emily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003
Viimeksi paikalla: 6.2.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   as long as I want to  
つ ت つ

HORISONTTI EI OLE KAIKKI KAIKESSA (Loe)
 

Mitäpä minä enää
sinusta osaisin sanoa,
känkkäränkästäni, pörröpäästäni,
sinusta maailman suloisimmasta,
poissaolevasta, lähteneestä.
Enää en osaa sanoa,
ikävöidä kylläkin,
enkä tiedä muuta kuin sen
että sinä lähdit,
sinä lähdit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaikki kokevat kaipuuta ja ikävää jossain vaiheessa elämää.
ihana, kaipausta herättävä runo

 

Käyttäjän kaikki runot