Sua rakastan joskus enemmän

Runoilija Emily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003
Viimeksi paikalla: 6.2.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   as long as I want to  
つ ت つ

HORISONTTI EI OLE KAIKKI KAIKESSA (Loe)
 

Minä haluan tehdä Juicet ja sanoa
ole mulle vähän aikaa hän
Ole minulle kaikkea
mitä hän joskus minulle oli,
hyvässä ja pahassa.
Ole minun sydämen sykkeeni,
jännittävät kevätillat,
kiukutukset, tukahduttava tuoksu,
hänen loputon ihanuus.
Ole edes hetki, pyydän,
sitten rakastan taas sinua.

Selite: 
Juicelle kaikki kunnia, minulle häpeä, mutta joskus vaan kaipaan niin vaikka kaikki onkin nyt hyvin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon voi säädellä, määritellä, mutta
ei tunteitaan..onneksi!

Tämä oli tuore ja raikas Runo,
joka säilyy.

 

Käyttäjän kaikki runot