Kutsu

Runoilija Emily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2003
Viimeksi paikalla: 6.2.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
   as long as I want to  
つ ت つ

HORISONTTI EI OLE KAIKKI KAIKESSA (Loe)
 

Sinun ei tarvitse
sanoa kuin
tule
ja olen ovellasi.

Selite: 
Du kan få mig hur lätt som helst.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno herkkä runo.

hmmh :) sanoisipa joku minullekin tuon yhden sanan. oieneen tilaan mahdutettu suuri ajatus.

Less is more.

Kiva Pienensuuri runonen.

 

Käyttäjän kaikki runot