Piilosilla.

Runoilija Mauri08

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003
Viimeksi paikalla: 24.11.2023 0:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.8.1982

 

Ihminen vaeltaa ain etsien.
Jokainen etsii jotakin.

Joku maasta, joku taivaasta.

Me synnymme etsimään.
Käymme läpi elämämme etsien.

Joskus etsittyämme kauan emme jaksa etsiä enää.
Silloin menemme itse piiloon.

Piilo vain ei saa olla liian vaikea löytää, jotta emme jäisi löytämättä.
Silloin vain löytäisimme itsemme unohduksista.

Emmekä voi antaa itsemme löytyä liian helposti.
Silloin meitä ei ehkä vaivaannuttaisi etsimään.

Joskus tulee löydetyksi silloin kun ei vielä ole valmis tulemaan löydetyksi.

Piilosta on aina kiva tulla lopulta löydetyksi.
On mukava tietää, että on olemassa joku joka haluaa minua etsiä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeiset kaksi riviä ovat hyvin toiveikkaita.
 

Käyttäjän kaikki runot