Rakkaus.

Runoilija Mauri08

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2003
Viimeksi paikalla: 24.11.2023 0:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.8.1982

 

Rakkaus on kovin eriskummallinen.
Rakkaus voi valita turmion.
Kahden tuhon vain koska nimensä on rakkaus.

Rakkaus voi olla täydellinen, ikuisuuteen saakka kaikuva.
Rakkaus voi olla yksi yö ja aamulla kuollut.
Rakkaus voi myöskin olla julma.

Rakkaus voi eksyttää etsijänsä tyhjyyteen jonka täyttävät harhakuvat.
Jotka ovat kuin pelastuksen toivoa tuovat kangastukset autiomaan kuumuudessa vaeltavalle eksyjälle.
Jotakin jota kohti taivaalta jotakin mitä ei milloinkaan voi koskettaa.

Rakkaus voi luovuttaa lahjansa niille jotka sen heittävät pois vain saadakseen sen uudestaan takaisin.

Rakkaus voi olla kahle joka kahlitsee menneeseen, ei anna periksi nykyisyydessä eikä murru tulevassa.

Rakkaus on koska ihminenkin voisi kerran olla jumalan kaltainen.

Elämää suurempi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden kuuluisikin olla kaikkein suurin mahti maailmassa.
 

Käyttäjän kaikki runot