Unikuvia

Runoilija Alistavaherra

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman epätäydellisyytensä tunnustaminen mahdollistaa sen, että voi joskus tavoitella täydellisyyttä. Kun haluaa tutustua itseensä, on oltava valmiimpi kohtaamaan kipua kuin välttämään sitä. Lähes aina se merkitsee nöyryyden opettelua - ja valmiutta myöntää olevansa väärässä. Keho tunteineen on minulle inspiraation lähde, josta keskustelen / väittelen mielelläni.
 

Mitä sinulle sanoisin, kun
herään yöllä miettimään,
poissa olet viereltäin.
Kuulen vain ääneni, kun
se vaimeana puhuttelee,
loputonta monologiaan.

Vaativa haikeus särkynä,
peitto jalkoväliin mytistyen,
muistikuvat elävinä vilistäen.
Hiuksesi hieroivat,
kämmentäni nyrkissä,
sormeni makoisana tuoksustasi.

Tiedän sinun kuulevan,
tuntevan kehoni aistivan,
sanovan ääneen haluamani,
"voitit minut puolellesi."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, pidän

Hyvä runo

Kylmänväreet sai aikaan tämä. Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot