Pieniä antautumisia...

Runoilija Alistavaherra

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.1.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman epätäydellisyytensä tunnustaminen mahdollistaa sen, että voi joskus tavoitella täydellisyyttä. Kun haluaa tutustua itseensä, on oltava valmiimpi kohtaamaan kipua kuin välttämään sitä. Lähes aina se merkitsee nöyryyden opettelua - ja valmiutta myöntää olevansa väärässä. Keho tunteineen on minulle inspiraation lähde, josta keskustelen / väittelen mielelläni.
 

Periksi antaen
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Vääntynyt alla / voimakkaamman
armoa vailla / rimpuillen
hiessä, tuskaisena / otettuna
mitä haluttiin / turvallisen
halun tuoden

Kuorittu kolo
.-.-.-.-.-.-.-.
Siemen kodassa / suojassa
jalopuuksi kasvaen / viimassa
koettelemusten / taipuen
vastaanottamaan / kuoretonna
myllerryksissä / sisin
paljastettuna / ytimestään
huveten / kerroksittain
avonaisena / estelemättä
luovuttaen...

Kaikki käy
.-.-.-.-.-.-
Lupaan olla / murtumatta
kivulla sen maksaen /
heleänä tenho / liukuen
haaveista valtamereen /
totta kaikki on /
vastustele en /
sanon ei / koskaan

Et voi antautua (vaikka haluaisit)
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Estona piirtyen / kaiken silmistä poistaen /
sumentaa järjen / jäsenet veltoksi tekien /
haluat todella! / mitään niin paljon /
mielesi voittaa / kehosi ei seuraa /
kuin pelkoa...

Selite: 
Näkökulmia, kasvamista, kertomuksia ja luovuttamista... Pieniä antautumisia.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot