Sinä sydänmessäni

Runoilija b1556e7cc79a4c3f30c3b75d9adfa1d9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2003
Viimeksi paikalla: 19.7.2019 1:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ihminen unohtaa olevansa olemassa, häntä ei enää ole. *Katkeraa itkua ja polttavia kyyneliä*
 

Sinä iltana kun kerroit meneväsi,
jotain sisälläni rikkoutui, jotain niin kallista.

niin kallista, ettei sen arvo olisi
ollut enää sama paikattuna.

Ei ollut toivoa, ei
uskoa parempaan huomiseen.
Teki niin kipeää, etten voinut
hengittää, sattui.


Tiesin etten kykenisi elämään
(ilman sinua),
tänä päivänä tiedän että en kykenisi
sinunkaan kanssa.
Ystävät sanoivat että asioilla on tapana järjestyä
ja että ajan kuluessa suru turtuu,
lakkaa sattumasta.
Kuinka oikeassa he olivatkaan,
mutta se aika jonka odotin, se aika
tuhosi lisää sisältäni. Meni kuukausia
että lakkasin itkemästä, huutamasta.

se kipu ja paha olla, se on yhä jäljellä

En syyttänyt ja en tule syyttämään
tänäänkään itseäni, sinua, ketään.

Sinä olit minulle se oikea, tässä
kävi nyt vain näin.

Selite: 
Siitä on puolivuotta, ja välillä huomaan, se tekee yhä kipeää, aika kuitenkin kulutti sitä niin ettei se näy ulospäin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot