Mitä tää on?

Runoilija pentti1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyrkillä silmään sitä joka vanhoja muistelee tai vakivalta lopettaa keljuilun... En oikeasti ole tällainen.. Olen raukka kuin puusta pudonnut linnun poikanen.
 

Silmät seilaa
Silmät kohtaavat
Silmät jäävät siihen
Silmät takertuivat toistamiseen

Ajatukset seilaa
yksi, kaksi, kolme, HÄN
eiku siis yksi, kaksi, HÄN
eiku hmm...

Okei.. katseemme kohtaavat koko ajan
Ajatuksissani on vain HÄN...
Ajatuksissa myös menneet
Ajatuksissa myös tulevat

Kosketin sua ja sä kosketit mua
Puhuin sulle ja sä puhuit mulle
En edes nukkunut ettei hetket olisi lipuneet
enää yhtään nopeampaa pois

Olen aivan hämilläni
Olisit voinut valita toisen mutta valitsit minut..
Sinä tulit luokseni kun olin jo luovuttanut..
Sait mut jälleen uskomaan tulevaan..
<3

Selite: 
lähi ajan tapahtumia.. halusin kerrankin kirjata jotain iloisempaa ja parempaa.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniss ;o

Kauniss ;o

 

Käyttäjän kaikki runot