musiikkivideo

Runoilija pentti1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyrkillä silmään sitä joka vanhoja muistelee tai vakivalta lopettaa keljuilun... En oikeasti ole tällainen.. Olen raukka kuin puusta pudonnut linnun poikanen.
 

istun isossa sängyssäni vain koneeni kanssa..
tuijottaen ikkunasta ulos..
katsoen puiden latvoja ja talon kattoa...
kuuntelen musiikkia....
jotain surullisen tyyppistä....

sain juuri tietää, että valehtelit mulle...
väitit mua kauniiksi ja mukavaksi...
aina epäilin sitä mutta sä sait mut siihen uskomaan...
tällä teollasi saat kaiken menneisyydestäni palaamaan mieleen....

olen niin monesti petetty etten enää katso silmiin....
olen niin vainoharhainen etten enää voi elää kunnolla....

olen aina toivonut voivani elää kuin musiikkin ympäröimänä...
kuin musiikkivideossa vaikka se niin hienolta vaikuttaakin...
olen toivonut voivani vain lauleskella aina elämäni matkan varrella....

tekosi jälkeen muistan edelleen kaiken menneen...
siitä kaikesta sä sait mut irti mutta nyt palautit vielä syvemmälle kuin alussa.....

mutta nyt tässä istuessani ja musiikkia kuunnellessa, elämäni tuntuu musiikki videolta...
mutta vain surullisen kappaleen musiikkivideolta....
istun yksin jossain, joku on juuri käynyt puhumassa mulle kuinka kiva olen.... sitten kuulen sen kaiken musiikin taustalta sen kuinka kaikki nurkan takana puhuvat vain musta pahaa....

Selite: 
oli pakko saada purettua ajatuksia johonkin.... ja no sain niitä nyt jotenkin purettua... on olemassa suoraan kappaleita jotka kertoisivt tunteistani...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot