kerrostalon pihalla

Runoilija Enkelipeikko00

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2003
Viimeksi paikalla: 5.8.2022 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei, olisin iloinen jos kiittäisit arvostelulllani arvostelulla, sillä niin yritän itsekin aina muistaa tehdä, eikä niitä kiitoas arvosteluista -viestejä! Kirjoitan elämästä, omastani ja siitä mitä näen ja kuullen, kunnioittaen kuitenkn jokainen yksityisyyttä. Kirjoitan, koska sisälläni on sanoja, jotka vaativat tulla sieltä ulos.
 

Kerrostalon pihalla lapsi
vaivaantuneesti leikkii muiden
ikätobereiden kanssa

kokemusmaailmaltaan monta vuotta
muita edellä
ja silti aina se porukan kuopus
kantaen koko maailman taakkaa
noilla hennoilla harteillaan

eikä kukaan huomaa

eikä halua nähdä

Miten elämänhalu murskattiin suurissa nyrkeissä
ja pakotettiin elämään

eikä kukaan huomaa

ei kukaan halua nähdä

Sisällä äärimmäinen yksinäisyys

alaston kipu
Huuto, joka jää mykäksi

Hiekkalaatikolla lapsiporukla rikkoo yhdessä rakennetun linnan
nauraen yhdessä potkitaan

Joku pisti pahan kätensä lapsen sieluun

nauraen särki kaiken perustukset

yhdessä rakennettiin uusi linna
edellistä hienompi

Lapsi ei enää tiennyt,

missä menevät ääriviivat,

kuka on minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vakava ja koskettava aihe. :/ Hienosti kirjoitettu.

Surullisen koskettava, kiitos tästä!

Todella vaikuttava runo, joka koskee niin surullisen montaa pientä kulkijaa. Kuinka ihmiset voivatkaan niin helposti ummistaa silmänsä siltä, mitä emme halua tai kestä nähdä. Kirjoitat hienosti!

Kiitos ja kiitos todella paljon tästä..
Jotain outoa tunnen sisälläni tätä lukiessani.
Ensimmäinen runo, joka on todella kolahtanut ja paras runo johonka olen törmännyt.
Kirjoitat taitavasti, koskettavasti.
Jatka.

Vielä kerran kiitos. Tämän tulen lukemaan useasti.

Kiitos ja kiitos todella paljon tästä..
Jotain outoa tunnen sisälläni tätä lukiessani.
Ensimmäinen runo, joka on todella kolahtanut ja paras runo johonka olen törmännyt.
Kirjoitat taitavasti, koskettavasti.
Jatka.

Vielä kerran kiitos. Tämän tulen lukemaan useasti.

hieno, herkkä runo

Hienoja sanavalintoja ja kokonaisuus on upea, pidin!

Hienoa kerrontaa, kertakaikkiaan!!
 

Käyttäjän kaikki runot