Nimetön

Runoilija Enkelipeikko00

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2003
Viimeksi paikalla: 5.8.2022 21:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei, olisin iloinen jos kiittäisit arvostelulllani arvostelulla, sillä niin yritän itsekin aina muistaa tehdä, eikä niitä kiitoas arvosteluista -viestejä! Kirjoitan elämästä, omastani ja siitä mitä näen ja kuullen, kunnioittaen kuitenkn jokainen yksityisyyttä. Kirjoitan, koska sisälläni on sanoja, jotka vaativat tulla sieltä ulos.
 

Minut sinä sait murrettua,

rikottua

Saastutettua



uskoteltua syylliseksi,

tuhmaksi pikkutytöksi



Minun elämäni sinä tuhosit,

uskoni itseeni, elämään

siltä sinä veit pohjan



Sait pahan itsestäsi siirrettyä

minuun

ja yhä etsinun sinunlasia

joiden kidutuksella

puhdistuisin



Mutta sinä tiesit,

että itse en tekojesi

vaikutusta saisi muuttumaan

Että kostaisin sinulle,

mutta oikeasti tuhoaisin vain itseäni



Antaa olla



Olen oppinut elämään

Mutta sitä minä mietin ja pelkään

ettei kukaan toinen ole voinut ansaita

olla niin arvoton ja likainen

ethän ole kenenkään toisen sisintä
tappanut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot