Tieti lisää tuskaa?

Runoilija Kynsilaukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eivät he tiedä mitään,
eivätkä tahdo tietää.
Tahtoisinko kertoa?

Ei heidän kuulukkaan tietää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkein parasta on se,että vain itse tietää!Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot