Riimurukous

Runoilija Kynsilaukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

(Mannaz, Inguz, Kano)
Me olemme ihmisiä,
me olemme kansa,
meillä on tieto ja ymmärrys.
Olemme yhtä,
meillä on mahdollisuus.

(Laguz, Jera, )
Vuodesta toiseen,
synnymme ja kuolemme,
kylvämme ja niitämme.

(Otila, Ehwaz, Gebo)
Kunnioittakaamme esi-isiämme,
perimiämme taitoja ja omaisuutta.
Auttakaamme toinen toistamme,
edetäksemme matkallamme.
Antakaamme ottakaamme yhtälailla,
kumppanuudessa olkaamme yhtäläisiä.

(Nautiz, Teiwaz, Uruz)
Olkaamme kärsivällisiä,
sitkeydellä voittakaamme esteet polullamme.
Olkaamme rohkeita,
puolustakaamme kunniaamme.
Olkaamme voimakkaita,
vahvoina voittakaamme ongelmamme.

(Berkana, Fehu, Algitz, Isa, Dagaz)
Pysykäämme terveinä ja hedelmällisinä,
olkoon karjamme ja omaisuutemme ja itsemme siunattu ja turvattu.
Olkoon meille onni, viisaus ja rauha.

(Sovelu)
Tuokoon aurinko meille elämän.

Selite: 
Ajattelin koristella keramiikan työn riimuilla ja tahdoin niiden myös merkitsevän jotain. Ajatus karkasi vähän käsistä ja syntyi tälläinen rukous/loitsu. Käyttämäni riimut ovat futharkkeja ja tulkinnat Harri Paasion kirjasta: Riimut -viikinkien oraakkeli-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot