Pienen iso ikävä

Runoilija eminemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni lapsenlapsi istuu mummon vieressä,
he muistelevat vaaria, pienen isoisoisää.
Hän käpertyy mummonsa kainaloon,
kääntyy mummoon päin ja sanoo:
”Mummo, minulla on ikuisesti vaaria ikävä.”

Mummo pukee lapsenlapselleen vaarin
ison villapaidan päälle..
”Nyt on kuin vaari pitäisi minua sylissä”: lapsenlapsi toteaa.

Ikuisesti ikävä meillä, mutta muistoissamme aina
hän pitää meitä sylissään.

Selite: 
Tällaista kokemusta ei koskaan unohda... pieni sanoi paljon.. kaikkien meidän ajatukset sanoiksi..
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän Koskettava,
Sydänlämmin.

Toden totta, onpa pieni sanonut sykähdyttävän kauniisti ja viisaasti. Kiitos runostasi.

lämpimiä sanoja ja lämmintä tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot