Ensimmäinen joulu

Runoilija eminemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä vuonna ensimmäinen joulu sai erilaisen merkityksen…
On ensimmäinen joulu, niin kuin joskus aikoinaan,
mutta niin erilainen..

On ensimmäinen joulu ilman isää…
Hän on nyt tähtenä taivaalla, minun oma johtotähteni..
Kiitos isä, että olet aina luonani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vähänkö surullinen :( tuleepi mieleen ukki, joka kuoli viime kuussa ja jopa joulu ilman häntä ensimmäistä kertaa.

 

Käyttäjän kaikki runot