Kaikki on hyvin

Runoilija eminemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unessa sinä tulit luokseni,
kerroit voivasi hyvin.
Hymyilit ja näin kuinka kaikki oli hyvin.

Vähitellen, uskon niin, voin minä
sanoa myös kaiken olevan hyvin.

Rakkautesi minuun auttaa minua
voimaan hyvin.
Tiedän, että vieläkin rakastat minua,
vaikka et ole läsnä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten kaunista, lohdullista, surussa voimistavaa... Kiitos tästä. Sait kyyneleen vierähtämään.

 

Käyttäjän kaikki runot