Rakkautemmeko myös?

Runoilija eminemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidän rakkaus loppui..
meidän unelmamme ja haaveet ovat nyt
myynnissä…
kirppispalstalla..
kaikki se minkä piti olla pysyvää..
kauniskotimme ja sen irtaimisto..
myynnissä..
kuka tarjoaa eniten,
meidän unelmista, haaveista…
siitä meidän unelmien vuoteestakin,
mukanaan rakkauden hetkemme..
kaikki myynnissä…
rakkautemmeko myös?

Selite: 
Tällainen tuli mieleen lukiessa kirppispalstoja facessa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot