Haaveita/unelmia/ajatuksia

Runoilija Tonzka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on pysyvää ikävissä ja myönteisissä tilanteissa.. Elämä on kuin vuoristorata , joskus noustaan ja toisaalta syöksytään pohjalle..
 

Joka ilta kun kayn nukkumaan ja haaveilen etta elama muuttuisi huomenna parempaan suuntaan.
Joka ilta toivon ja unelmoin samasta asiasta.
Joka paiva yritan kohdata totuuden, mutta miksi se on nii vaikeaa?
Miten voi saavuttaa tavotteet/unelmat?
Sita toivoo liian useesti ettei olisi syntynyt ollenkaan...
Miksi yrittaa tehda mahdottomasta totta?
Miten paasta yli siita?
Miksi rakastaa sellaista keta ei voi saada?
Miksi pitaa olla niin ujo?
Loydanko sen onnen mita olen tavoitellut koskaan, vai onko minut kirottu?

Selite: 
Haaveita/unelmia/ajatuksia... Niita on nii paljo ettei aika riita kertomaan niita.. mut joitaki kerkeaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

paljon kysymyksiä. Joihin vain aika jos sekään antaa vastauksia. Pidin

ehkei toi kautta merkki ihan sopinu tuonne, mut jokainen tyylillään..
moni sitä miettii, muuttuuko kaikki huomenna paremmaks. muuttuiski.. *toivoo*
mutta runoon.. :)
hieno, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot