Karu totuus

Runoilija Tonzka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on pysyvää ikävissä ja myönteisissä tilanteissa.. Elämä on kuin vuoristorata , joskus noustaan ja toisaalta syöksytään pohjalle..
 

Poika tapaa tytön, sinä olet minulle unelma ja maailma. Mutta sitten sinä, petit minut ja jätit.
Minä join. Minä join tosi paljon koska oli tosi paha olo.
Minä helpotin oloani juomalla viinaa ja paljon.
Minä tarvitsen ihmeen että joskus löydän sen oikean tytön itselleni. Joskus ehkä tapaan sen oikean.
Toivon ainakin niin. Se minussa just taitaa olla vikana.
Toivon asioita mitä ei voi saada.....

Selite: 
Tässä on minulle tapahtunutta ja mennyttä.... :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Tääkin on ihana..Ja myös koskettava..

 

Käyttäjän kaikki runot