Nimetön

Runoilija Tonzka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on pysyvää ikävissä ja myönteisissä tilanteissa.. Elämä on kuin vuoristorata , joskus noustaan ja toisaalta syöksytään pohjalle..
 

Miten asiat on näin ? Miksi kaikki kaatuu päälle ?
Juuri kun luulee saavansa elämänsä kuntoo ni aina löytyy jotai mikä ottaa päähä/masentaa..
Alkoi just uus koulu ja sillee mut ei siin mittää...
Muute asiat ois hyvi mut kaverit on ei tajuu ja sit sie kuuntelet niitä ja ne sit hävii...
Mikä on et muute menee hyvi paitsi et kaverit on välil asenteel: "Hällä välii... Ei se kuitenkaa oo tosissaa..."
Ja nais asiat painaa mielt kans...
Välil tuntuu silt oikeest ettei jaksa enää yrittää koska alkaa menee yli hilseen...
Pitäs vissii vaipuu ikuiseen uneen tai jotai..
Toivoo välil ettei oo syntynykkää..

Selite: 
Ei ihan runo muodossa mut karu totuus... Asiat on mite on.. Tää on miu elämää... Ei maha mittää...
Kategoria: 
 

Kommentit

runosta on kauan kun olet sen kirjoittanut.
mutta nyt toivon että asiasi on paremmin. ja olet unohtanut ikuisen unen..

Välillä tulee tällanen fiilis, hyvin muotoiltu vaikkei ehkä ihan runosti :>
Hyvää syndäriä :)

 

Käyttäjän kaikki runot