Sinä

Runoilija voe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Olemme täällä vain, että voimme kuolla pois.
 

Sinä saat minut eniten itkemään surusta,
sinä satutat minua eniten.
Tuotat minulle tuskaa ja huolia
enemmän kuin kukaan muu,
saat minut tuntemaan sietämätöntä pelkoa.

Mutta myös

Sinä saat minut eniten itkemään ilosta,
sinä nauratat minua eniten.
Tuotat minulle onnea ja turvallisuutta
enemmän kuin kukaan muu,
saat minut tuntemaan sietämätöntä rakkautta ja välittämistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sitähän Hän haluaa

 

Käyttäjän kaikki runot